Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,wiem,to jakies przegiecie, 129 Nok Tez mi doktorka kazala pic. A,ze obok przychodni mam apteke,to weszlam i zapytalam. No i babka mi dala. Zaplacilam i wyszlam. Nie chcialo mi sie szukac gdzie indziej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki bardzo jutro poszukam a jak nie bedzie wyjscia to kupie ten z apteki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
marzenie napisał:
Wera kłucia też mam czasami po obu stronach na dole brzucha ale teraz czekam jak sie brzusio obnizy bo na razie to chyba nic sie nie obniża a może w ogóle nie spadnie do dołu
oj na koniec a spadnie napewno
ciekawe jak lady_dosia bo ona chyba juz teraz co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
AK83 widze ze masz ten sam problem co ja ,proteiny w moczu.Tylko ze ja juz mam to za soba ,ale pij duzo soku z zurawiny mozesz go kupic w kiwi i bunpris po 45 koron .Wiem ze tez nie jest za tani ale skuteczny .Ja jeszcze kupowalam suszona zurawine i albo jadlam taka sama , albo wrzucalam do jogurtu.Efekt juz byl po 3 dniach ,ale wypijalam 2 litry minimum soku dziennie.Zycze powodzenia ,a suszona zurawinke nadal wcinam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja na bialko w moczu pilam swiezo wiciskany sok z pomaranczy i cytryny i pomoglo

jej marzenie porazka jakas z tym twoim navem;// trzymaj sie kochana i uwazaj na siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Och a ja uwielbiam znowu suszoną żurawinę ale soku tu nigdy nie piłam,za drogo hehe pomarańczowy i wodę mineralna całą ciąże piłam i na razie wszystko ok no może lady dosie już wzięło bo coś cisza Aguss ja na samą myśl jak mam iść do tego mojego Navu to mi cisnienie skacze tylko że znowu nie mam sumienia byc nieuprzejma dla tych babek bo one od progu sie uśmiechają i tak sie zwracaja miło i zawsze tak mnie omotają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Wlasnie wrocilysmy z Helsestasjon. Ninka przytyla 250g od poniedzialku, w przyszly piatek mamy wizyte w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
witam, mam pytanie ile czekalyscie na paszport dla swoich maluszkow? Bardzo bysmy chcieli jechac do Polski na swieta,ale nie wiem czy zdazymy zalatwic formalnosci, zgory dziekuje za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba to Ci córcia rośnie a jak Twój brzuch po cięciu cesarskim??boli ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
madzia _02 ja czekałam na paszport 3 tyg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok